Mijn vader zei altijd tegen me: 'Wees zo cool mogelijk in het zwembad. Het belangrijkste is om een goede indruk te maken. Daarom heb ik altijd een mooi paar kleren gedragen.'

Ik heb veel foto's te laten zien, dus ik zal de lijst kort te houden. Hier is een selectie:

1. Bikini's en sandalen

Bikini's zijn mijn favoriet, zelfs meer dan een badpak. Toen ik een kind was, droeg ik vaak een bikini naar een zwemles. Ze waren aardig, en ik vond ze leuk, dus ze bleven bij mij tot op de dag van vandaag.

2. Wetsuits

Ik hield ook van badpakken met wetsuits (bijvoorbeeld bikini en korte broek met badpak). Ik gebruikte ze in het zwembad in ons huis. Het was altijd nat, wat geweldig was, omdat in een zwembad je in het zwembad te zwemmen nodig.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school en besefte dat ik niet echt iets in mijn tas te zetten en wilde geen kleren te dragen in het algemeen, begon ik mijn eigen blog over. Sindsdien heb ik veel andere artikelen geschreven over badmode.

In mijn blog heb ik geprobeerd om de wereld een betere plek te maken door de mooie, eenvoudige en unieke dingen die ik graag draag. Ik probeer ook terug te geven aan de gemeenschap door het maken van artikelen over mensen die ik wil deel uitmaken van. Zoals voor de artikelen over mezelf en mijn eigen reis, dat is wat ze zijn. Als je denkt dat ik het beste op de planeet, volg me dan op Facebook of Twitter. Als je van mijn artikelen, toon me dan wat liefde door te doneren. Ik ben begonnen met een GoFundMe account voor mijn eigen projecten. Als je me op televisie wilt zien of geïnterviewd wilt worden over mijn blog, stuur me dan gerust een e-mail of kom langs.

Mijn motto is dat hoe meer mensen kunnen begrijpen hoe te zwemmen en badmode in het algemeen hoe groter de kans dat ze het dragen. Ik ben momenteel bezig met de nieuwe sectie waar ik meer informatie over badmode kan laten zien. Ik hoop het dit jaar te doen. U zult waarschijnlijk merken dat de nieuwe lay-out nu in de navigatiebalk. Ik heb gewerkt aan het voor een tijdje, maar pas onlangs begonnen met de invoering van het op zijn plaats. Ik hoop dat je ervan zult genieten. Ik heb een sectie toegevoegd over badmode voor de Nederlandse versie. Check it out! Als u een onderwerp over zwempakken dan schrijf dan een post daar. Als u wilt een badmode vraag toe te voegen dan vraag me ([email protected]) en ik zal een kijkje nemen op het!

Een paar van mijn favorieten

Hier zijn enkele van mijn favorieten en wat ik voel zijn de beste badmode beschikbaar in Nederland:

Voor vrouwen ga ik eerst met de H&M Aqua Pro Plunge – $